Kanin i estragonsauce
AFTENSMAD

Kanin i estragonsauce

Ja, kaniner er nuttede, men kaniner smager faktisk også godt og kan anskaffes for et par hundrede kroner hos en avler. Her tilbereder vi det velsmagende kaninkød i estragonsauce og sender smagsløgenen på himmelflugt. 
  • 4 Personer

Ingredienser

1200 g kanin delt i mindre stykker
- olie
1 stk. økologisk grøntsagsbouillon
3 dl. vand
200 g cremefraiche 38%
2 spsk. hakket estragon
- salt og peber
1 kg kartofler
200 g frisk spinat

Sådan gør du

  1. 1
    Brun kødet på begge sider i en gryde.
  2. 2
    Kom bouillon og vand heri, og læg låg på.
  3. 3
    Lad det simre i cirka 50 minutter. Spæd eventuelt med mere vand.
  4. 4
    Rør cremefraiche med estragon, og vend den i gryden. Lad gryden simre i yderligere 5-10 minutter.
  5. 5
    Kog kartoflerne, og skyl og afdryp spinaten.
  6. 6
    Du kan servere spinaten rå, som vi gør her, eller vende den i saucen, så den falder sammen. Det tager kun et par minutter.
  7. 7
    Server med kartofler, og drys gerne lidt chili og peber herpå.

Tip!

I stedet for kanin kan du bruge en kylling.