Hindbærmuffins med citron
BAGVæRK

Hindbærmuffins med citron

Små, søde muffins med syre fra hindbær og citron. Den perfekte sommerdessert, som de fleste vil synes godt om. 
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g smør
150 g fint rørsukker
- Korn af 1 stang vanilje
2 spsk. reven skal af øko-citron
3 stk. store æg
150 g mel
2 tsk. bagepulver
100 g grofthakket, mørk chokolade 70-80 %
1 tsk. stødt kanel
150 g hindbær

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk smør, sukke, vanilje og citronskal tykt og cremet.
  2. 2
    Pisk æggene i ét af gangen og pisk i yderligere 3-4 minutter.
  3. 3
    Bland mel, bagepulver og kanel, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
  4. 4
    Fordel dejen i muffinsforme af papir og bag kagerne ved 200°, i ca. 20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid, hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
  5. 5
    Lad kagerne afkøle på en bagerist.
  6. 6
    Drys med sigtet flormelis og pynt med rosengeranium.