Grillede tigerrejer til 10 personer
- 10 Personer
Ingredienser
80 stk. | tigerrejer 4 på hvert spyd |
80 skiver | chorizo-pølse |
5000 g | jordbær |
2 dl. | sød chilisauce |
1 fed | hvidløg |
2 spsk. | mørk balsamico |
2 dl. | Hellmann's mayonnaise |
4 kviste | frisk rosmarin |
20 stk. | bambusspyd |
Sådan gør du
-
1Chorizoen rulles omkring rejerne, som kommes på bambusspyd. Husk at lave et snit på ryggen af rejerne og fjerne tarmen.
-
2Jordbær skæres i mindre stykker og blandes med chilisauce, balsamico og hakkede rosmarinblade.
-
3Spyddene grilles ca. 4 minutter på hver side.
-
4Riv/press hvidløg, og kom det i mayonnaisen.
Tip!
Man kan også lave aiolien helt fra bunden, men god, købt mayonnaise smager helt fint. Hvis du vil undgå, at dine spyd brænder, skal du blot lægge dem i vand i en time, før du skal bruge dem.