Redaktionen anbefaler
| 1 | søde kartofler |
| 50 g | smør |
| 1 dl | Mælk eller fløde |
| 100 g | mørk chokolade (hakket) |
| 2 | æg |
| 150 g | brun farin |
| 1 | vaniljestang |
| 125 g | hvedemel |
| 1 tsk. | bagepulver |
| 2 spsk. | kakaopulver |
| 1 tsk. | stødt kanel |
| 1 tsk. | salt |
| 0.75 dl | piskefløde |
| 1 spsk. | glukosesirup |
| 50 g | mørk chokolade |
| 25 g | mælkechokolade |
| 75 g | koldt smør (i tern) |
Brug reven skal af ½ økologisk appelsin i stedet for stødt kanel – det giver en frisk orange smag. Undgå at servere smørcremen ved køleskabstemperatur, så mister den sin lette og luftige konsistens.