Æblechips med rosmarin
SNACKS OG TILBEHøR

Æblechips med rosmarin

Dejlige, let søde æblechips. Rosmarin giver en frisk smag og er æblerne for sure så pensl dem med lidt ahornsirup eller honning. Server dem i stedet for traditionelle chips og søde sager.
  • 2 Personer

Ingredienser

4 stk. æbler
3 spsk. frisk rosmarin
2 spsk. ahornsirup

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 110 C / 90 C varmluft.
  2. 2
    Befri æblerne for kernehus og skær dem i tynde skiver. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. 3
    Pensl evt. skiverne med ahornsirup og drys med rosmarin.
  4. 4
    Lad æblechipsene tørre i ovnen i 1-2 timer til de er helt gennemtørre. Læg dem på en rist og lad dem køle af inden servering.

Tip!

Prøv andre krydderier f.eks. kanel, kardemomme eller lakridspulver. Opbevar dem i en lufttæt dåse.