Opskrift: Glasur til fastelavnsboller
Kakaoglasur
50g smeltet smør
150g flormelis
3-4 spsk. kakaopulver
•
Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk.
lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.
Citronglasur
150g flormelis
Saften af 1 citron + 1 tsk. Revet citronskal
1 tsk. Vaniljesukker
• Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.
Lyserød hindbærglasur
150g flormelis
3 spsk. hindbærsyltetøj eller 2 spsk. hindbærsaft
• Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.
Chokoladeglasur
150g flormelis
75g afkølet, smeltet smør
4 spsk. kakaopulver
4 spsk. finthakket mælkechokolade
• Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. koldt vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.