Sponsoreret indhold fra Schulstad
Vegetarisk pariserbøf lavet med brødrester
Hvad skal du bruge dine rugbrødsrester til? Til en vegetarisk pariserbøf lavet med brødrester, gulerødder og kartofler m.m.

- 0 Personer
Pariserbøf
400 g | brød Rester - det kan være rugbrød og franskbrød alt efter hvad man har |
300 g | gulerod, finthakket |
300 g | finthakket peberfrugt |
300 g | kartofler fint hakkede, kogte |
100 g | hakket frisk spinat |
100 g | hakket persille |
Sauce
50 g | ketchup |
50 g | olie |
20 g | salt |
5 g | peber |
10 g | blandede krydderurter tørret eller frisk. Timian, rosmarin oregano |
lidt | sukker |
Salat
- | karpe |
- | citron |
- | pickels |
Sådan gør du
- 1.Alle ingredienser til bøfferne blandes sammen og vendes sammen.
- 2.Stilles på køl i 1 time- formes til bøffer på ca. 100 g og ca. 1 1/2 cm i tykkelse.
- 3.Steges på pande med lidt olie i 1-2 min på hver side.
- 4.Alle ingredienser til sauce blandes sammen i en gryde. Gives et lidt opkog for at give mere smag fra krydderurterne.
- 5.Kom citronen på en varm pande med lidt olie i 2 min vendes jævnligt. Tages af og køles ned. Alle de andre råvare blandes sammen og til sidst vrider man saften fra citronen ud over salaten.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#frokost,
#passer til sæsonen,
#vegetar,
#hverdag,
#restemad og #klimavenlig
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Schulstad.