Urtekartofler med tomatdip
Prøv at skifte pomfritterne ud med disse timiankrydrede kartofler i ovn. I stedet for ketchup serverer vi hjemmelavet tomatdip til.

- 4 Personer
- 45 Minutes
ingredienser
800 g | ny kartoffel |
1 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | friskhakket timian |
- | Saltflager |
70 g | tomatkoncentrat |
4 stk | tomater |
1 spsk. | olivenolie |
1 stk. | fed hvidløg |
- | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Bag kartoflerne møre i ca. 35 minutter.
- 3.Tag ud og vend med olivenolie, timian og salt.
- 4.Lad kartoflerne køle af til lune.
- 5.Kom tomatkoncentrat i en skål.
- 6.Hak tomerne og vend i sammen med olivenolie og revet hvidløg.
- 7.Rør sammen og smag til med salt og peber.
Tip!
TIP:Små nye bagte kartofler, rullet i salt og timian smager fantastisk til skarp tomatdip.