Urtekartofler med tomatdip

Prøv at skifte pomfritterne ud med disse timiankrydrede kartofler i ovn. I stedet for ketchup serverer vi hjemmelavet tomatdip til.
Urtekartofler med tomatdip
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

ingredienser

800 g ny kartoffel
1 spsk. olivenolie
2 spsk. friskhakket timian
- Saltflager
70 g tomatkoncentrat
4 stk tomater
1 spsk. olivenolie
1 stk. fed hvidløg
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Bag kartoflerne møre i ca. 35 minutter.
  3. 3.Tag ud og vend med olivenolie, timian og salt.
  4. 4.Lad kartoflerne køle af til lune.
  5. 5.Kom tomatkoncentrat i en skål.
  6. 6.Hak tomerne og vend i sammen med olivenolie og revet hvidløg.
  7. 7.Rør sammen og smag til med salt og peber.

Tip!

TIP:Små nye bagte kartofler, rullet i salt og timian smager fantastisk til skarp tomatdip.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #vegetar