Tortillas med lammeinderlår og smørstegt grape
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | lammeinderlår |
lidt | salt og lidt peber |
lidt | olivenolie |
1 stk. | rosa grape |
lidt | smør |
2 stk. | avokado |
1 dl. | cremefraiche 18% |
0.5 hoved | rød spidskål |
1 dl. | persille |
8 stk. | tortillas |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 175 grader.
-
2Brun kødet i olie på en pande, og læg det i en ildfast form.
-
3Krydr med salt og peber, og steg kødet i cirka 20 minutter.
-
4Skræl grapen, og skær den i skiver. Smelt smør på panden, og vend grapen i smørret i 1 minut. Tag panden fra varmen.
-
5Mos avokadoerne, og rør dem med cremefraiche.
-
6Snit kålen fint. Skyl persillen.
-
7Lun tortillas, og server dem med tynde skiver lam og fyldet.
-
8Kan spises med kniv og gaffel eller rulles sammen og spises a la shawarma.