Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde

Fisk pakket ind i varme krydrerier. Psst … retten passer sig selv i ovnen, mens du koger ris. God fornøjelse!
Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g torsk
0.5 tsk. salt
3 stk gulerødder
2 stk porrer
1 stk. lille fennikel
2 dl. piskefløde
1 dl. hvidvin
2 tsk. karry
3 dl. Basmatisris
lidt friskhakket persille
1 stk. appelsin

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Del fisken i fire dele og drys med salt. Lad stå. 
  3. 3.Skær grøntsager i mindre stykker og læg i en ildfast form. Skræl appelsinen og skær i tern. Fordel ternene over grøntsagerne.
  4. 4.Rør fløde, vin og karry sammen og fordel hen over det grønne. Sæt i ovnen i 10 minutter.
  5. 5.Tag ud og læg fisken ned imellem grøntsagerne. Bag videre i cirka  15 minutter.
  6. 6.Kog ris efter anvisning. Server med et drys persille.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #weekend og gæster og #grøntsager i sæson