Tomatmarineret svinemørbrad
FROKOST

Tomatmarineret svinemørbrad

Giv din svinemørbrad et ordentligt skud smag med en kraftig tomatmarinade
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. svinemørbrad ca. 600g
1 dåse stor dåse koncentreret tomatpuré 140g
0.5 dl. vand
1 spsk. sukker
0.5 spsk. olivenolie
0.5 spsk. tørret rosmarin
2 tsk. røget paprika
1 tsk. Chili pulver Tilsmag efter behov
1 tsk. hvidløgspulver Tilsmag efter behov
0.75 tsk. salt
lidt friskkværnet peber

Tilbehør

- Grillede grøntsager:
- ris

Sådan gør du

  1. 1
    Fjern sener og hinder fra mørbraden. Skær den i 2-3 cm tykke skiver.  
  2. 2
     Bland ingredienserne i en skål. Læg kødet i en frysepose, og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.  
  3. 3
    Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 2-24 timer.  
  4. 4
    Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.  
  5. 5
    Steg kødet i olie, over høj varme, til det er brunet. Skru ned for varmen, og lad det stege færdigt, ca. 3 min. på hver side.