Stegt svinemørbrad med karryjordnøddesauce og ferskensalat

En saftig svinemørbrad med masser af smag fra blandt andet karry, hvidløg, ingefær og lime. Ferskensalaten giver sødme til de stærke krydderier.  
Stegt svinemørbrad med karryjordnøddesauce og ferskensalat
  • 8 Personer

ingredienser

3 stk svinemørbrad
3 spsk. Killes kryddersalt Marokko
1 dl. olie
2 stk løg
2 spsk. olie
2 spsk. karry
2 spsk. friskrevet ingefær
3 stk fed revet hvidløg
dl. jordnøddesmør
dl. risvineddike
5 dl. piske-fløde
- soyasauce
8 stk ferskner
2 stk rødløg
2 spsk. limesaft
1 spsk. sukker
6 dl. ris eller cous cous
2 stk gode flutes

Sådan gør du

  1. 1.Hak løget fint og svits i olie sammen med karry.
  2. 2.Kom ingefær og hvidløg på panden, og svits rundt.
  3. 3.Kom smør, risvin-eddike og fløde på panden.
  4. 4.Rør rundt og lad saucen simre under omrøring i 6-7 minutter.
  5. 5.Tag fra panden og smag til med sojasauce.
  6. 6.Saucen kan laves i forvejen og blot varmes op ved servering.
  7. 7.Skær fersken og løg i tynde skiver.
  8. 8.Kom i en skål og vend med limesaft og sukker.
  9. 9.Lad stå, imens du steger kødet.
  10. 10.Skær kødet i tynde skiver (0,5 cm) og vend dem med krydderisaltet.
  11. 11.Steg dem godt ved høj varme i olie på en pande.
  12. 12.Server salaten med kød, sauce, ris eller cous cous. 
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad