Sprød kokosmarengs
DESSERT

Sprød kokosmarengs

Med blot 4 ingredienser har du den skønneste og nemmeste dessert. Spis de sprøde marengs alene eller ovenpå is eller frugt. (Tilbehør, nok til 1 bageplade)
  • 0 Personer

Ingredienser

2 stk. æggehvider M/L
0.5 tsk. citronsaft
125 g sukker
50 g kokosmel

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 100C. Pisk æggehviderne med citronsaft i et par minutter med elpisker (medium hastighed) til let, blødt skum.
  2. 2
    Pisk sukkeret i lidt ad gangen. Pisk, indtil marengsen er sej og skinnende.
  3. 3
    Vend forsigtigt kokosmel i. Bred marengsen ud på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag.
  4. 4
    Bag marengsen i ca. 1 time, indtil den er helt sprød og tør. Lad den køle af i ovnen med lågen på klem.
  5. 5
    Servering: Brug marengsen som tilbehør til is og frugt.