Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Spinatpandekager med kylling, persilledip og grønt

Gør som Rasmus Klumps mor og server pandekager – her i en sundere version med spinat, kylling, pesilledip og avocado.
Spinatpandekager med kylling, persilledip og grønt
  • 0 Personer

Ingredienser

120 g hvedemel
70 g grahamsmel
4 stk æg

1 tsk. salt
70 g frisk spinat
3 dl. mælk
lidt olie

2 pakker Kyllingefilet
2 dl. fromage fraiche
1 spsk. limesaft
1 håndfuld frisk persille
lidt Lidt peber og salt
lidt frisk spinat
1 stk. peberfrugt
0.5 stk. agurk
1 stk. avocado
1 håndfuld rødbedespire

Sådan gør du

  1. 1.Rengør spinaten og kom det hele i en blender, så spinaten også blendes ud.
  2. 2.Kom lidt olie på en pande og steg pandekagerne et par minutter på hver side
  3. 3.Tag dem fra og læg dem på en tallerken, dæk dem med sølvpapir, så de kan holde sig lune.
  4. 4.Kom kyllingen på en pande med lidt olie og vend det rundt, til det er stegt færdigt.
  5. 5.Bland ingredienserne sammen til en god dip.
  6. 6.Klargør dine toppings, kom det hele på en pandekage og nyd den mens pandekagen stadig er lun
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #asien og #forret