Annoncørbetalt indhold fra De 5 Gaarde
Spinatpandekager med kylling, persilledip og grønt
AFTENSMAD

Spinatpandekager med kylling, persilledip og grønt

Gør som Rasmus Klumps mor og server pandekager – her i en sundere version med spinat, kylling, pesilledip og avocado.
  • 0 Personer

Ingredienser

120 g hvedemel
70 g grahamsmel
4 stk æg
1 tsk. salt
70 g frisk spinat
3 dl. mælk
lidt olie
2 pakker Kyllingefilet ca. 260g i hver pakke

Persilledip (nok til 4 personer)

2 dl. fromage fraiche
1 spsk. limesaft
1 håndfuld frisk persille
lidt Lidt peber og salt

Grønt tilbehør

lidt frisk spinat
1 stk. peberfrugt
0.5 stk. agurk
1 stk. avocado
1 håndfuld rødbedespire For at få flot farve på pandekagerne

Sådan gør du

  1. 1
    Rengør spinaten og kom det hele i en blender, så spinaten også blendes ud.
  2. 2
    Kom lidt olie på en pande og steg pandekagerne et par minutter på hver side
  3. 3
    Tag dem fra og læg dem på en tallerken, dæk dem med sølvpapir, så de kan holde sig lune.
  4. 4
    Kom kyllingen på en pande med lidt olie og vend det rundt, til det er stegt færdigt.
  5. 5
    Bland ingredienserne sammen til en god dip.
  6. 6
    Klargør dine toppings, kom det hele på en pandekage og nyd den mens pandekagen stadig er lun