Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde
Spinatpandekager med kylling, persilledip og grønt
Gør som Rasmus Klumps mor og server pandekager – her i en sundere version med spinat, kylling, pesilledip og avocado.

- 0 Personer
Ingredienser
120 g | hvedemel |
70 g | grahamsmel |
4 stk | æg |
1 tsk. | salt |
70 g | frisk spinat |
3 dl. | mælk |
lidt | olie |
2 pakker | Kyllingefilet ca. 260g i hver pakke |
Persilledip (nok til 4 personer)
2 dl. | fromage fraiche |
1 spsk. | limesaft |
1 håndfuld | frisk persille |
lidt | Lidt peber og salt |
Grønt tilbehør
lidt | frisk spinat |
1 stk. | peberfrugt |
0.5 stk. | agurk |
1 stk. | avocado |
1 håndfuld | rødbedespire For at få flot farve på pandekagerne |
Sådan gør du
- 1.Rengør spinaten og kom det hele i en blender, så spinaten også blendes ud.
- 2.Kom lidt olie på en pande og steg pandekagerne et par minutter på hver side
- 3.Tag dem fra og læg dem på en tallerken, dæk dem med sølvpapir, så de kan holde sig lune.
- 4.Kom kyllingen på en pande med lidt olie og vend det rundt, til det er stegt færdigt.
- 5.Bland ingredienserne sammen til en god dip.
- 6.Klargør dine toppings, kom det hele på en pandekage og nyd den mens pandekagen stadig er lun
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#frokost,
#hovedret,
#passer til sæsonen,
#asien og #forret
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med De 5 Gaarde.