Spidskålssalat med kærnemælksdressing

Æblets sødme møder bitterhed fra bladselleri og valnødder: Her får du et friskt alternativ til den klassiske waldorfsalat. Et skønt tilbehør til sensommer- og efterårsmiddage. Nyd den eksempelvis til vildt.
Spidskålssalat med kærnemælksdressing
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g spidskål
150 g rød spidskål
100 g bladselleri
200 g æbler
50 g valnødder

Dressing

1 dl. Kærnemælk
1 dl. yoghurt natural
4 spsk. citronsaft
2 spsk. honning
1 spsk. dijonsennep
lidt salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. 1.Bland kål, bladselleri, æbler og valnødder i en skål.
  2. 2.Rør dressingen sammen, og smag til med sennep, salt og peber.
  3. 3.Hæld dressingen over salaten lige før servering, og drys med bredbladet persille.

Tip!

Læg evt. æblebådene i vand med lidt citronsaft, så æblerne ikke bliver mørke.

Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #asien, #snacks og tilbehør, #salater, #vegetar, #tilbehør til kylling og #kål