Sennepsstegt svinenyre
Det er svært at opdrive svinenyre herhjemme, hvor den aldrig rigtig er slået igennem, modsat i Frankrig og England. Her spiser man dagligt nyre.

- 1 Person
Ingredienser
1 stk. | svinenyre |
4 spsk. | sennep |
1 spsk. | smør |
2 skiver | bacon |
1 stk. | ristet toastbrød |
- | salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Nyren renses og flækkes på midten, så man har to stykker. Nyren vendes i sennep og trækker i 5 minutter.
- 2.Smørret smeltes på en varm pande, til det er brunt. De to nyrestykker steges ca. 2 minutter på hver side, til de er rosa, og drysses med salt og peber.
- 3.Pas på, at nyren ikke får for meget, så den bliver tør og sej.
- 4.Bacon steges gyldent, mens brødet ristes, og det hele serveres sammen.
- 5.Man kan krydre med ketchup og engelsk sauce.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #få ingredienser