Sennepsstegt svinenyre

Det er svært at opdrive svinenyre herhjemme, hvor den aldrig rigtig er slået igennem, modsat i Frankrig og England. Her spiser man dagligt nyre.
Sennepsstegt svinenyre
  • 1 Person

Ingredienser

1 stk. svinenyre
4 spsk. sennep
1 spsk. smør
2 skiver bacon
1 stk. ristet toastbrød
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Nyren renses og flækkes på midten, så man har to stykker. Nyren vendes i sennep og trækker i 5 minutter.
  2. 2.Smørret smeltes på en varm pande, til det er brunt. De to nyrestykker steges ca. 2 minutter på hver side, til de er rosa, og drysses med salt og peber.
  3. 3.Pas på, at nyren ikke får for meget, så den bliver tør og sej.
  4. 4.Bacon steges gyldent, mens brødet ristes, og det hele serveres sammen.
  5. 5.Man kan krydre med ketchup og engelsk sauce.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #få ingredienser