Sandwichflutes

Saftige, hjemmebagte flutes, som er perfekte til skovturen eller madpakken. 
Sandwichflutes
  • 1 Person
  • 30 Minutes

Ingredienser

- ½ portion køleskabsdej (se opskriften her på siden)
1 dl. groft mel eller durummel

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  2. 2.Drys bordet med durummel, og vend dejen ud her på. Skær dejen i 5-10 lige store stykker. Tryk hvert dejstykke let flad, rul den stramt op, og form den forsigtigt til flutes.
  3. 3.Lad dem efterhæve på bageplader beklædt med bagepapir i cirka 15-20 minutter. Giv hver flute 2-3 dybe skråsnit i toppen, og bag dem i cirka 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Tip!

Drys flutene med lidt tørret timian, chiliflager eller rosmarin. Det giver ekstra smag til skorpen.

Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #bagværk, #få ingredienser og #mellemmåltider