Sandwichbrød med ærter og ost
FROKOST

Sandwichbrød med ærter og ost

En lun skive eller to smager fantastisk godt til blandet grøn salat. Gerne med en skefuld sennep med paprika i eller rød pesto.
  • 0 Personer

Rosenkålstilbehør

3 stk. æg
1 dl. tidselolie
3 dl. mælk
3 dl. hvedemel (gerne fint malet stenkværnet)
2 tsk. bagepulver
100 g revet emmentalerost
100 g friskrevet parmesanost
2 dl. frosne grønne ærter
1 spsk. hvedemel
2 tsk. rosenpeber
3 spsk. frisk hakket basilikum
- salt og peber
6 spsk. solsikkekerne

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 180º.
  2. 2
    Pisk æg og olie sammen.
  3. 3
    Rør mælken i.
  4. 4
    Bland mel og bagepulver, og vend det i.
  5. 5
    Vend osten heri.
  6. 6
    Vend ærterne med mel, og vend i.
  7. 7
    Kom krydderi heri og vend rundt.
  8. 8
    Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir.
  9. 9
    Gør den flad, og drys solsikkekerner over.
  10. 10
    Bag brødet midt i ovnen i 50 minutter.
  11. 11
    Tag den ud og afkøl.