Sandwich med sølvbede og brie
AFTENSMAD

Sandwich med sølvbede og brie

Med tynde sprøde skiver æble, rødløg og pinjekerner
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. sølvbede
- olivenolie
lidt Lidt salt og peber
1 stk. langt flute
1 stk. fed hvidløg
1 stk. 
æble
250 g brieost
1 stk. rødløg.
40 g pinjekerner
4 spsk. rosiner
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du

  1. 1
    Skær bunden af sølvbeden, og svits bladene kort i olie på en pande.  
  2. 2
    Flæk brødet, og gnid fladerne med gennemskåret hvidløg. Læg sølvbeder på bunden af brødet.  
  3. 3
    Skær æblet i tynde skiver, og fordel dem på brødet Skær osten i mindre stykker, og læg dem på brødet.
  4. 4
    Hak rødløg fint, og drys det over sammen med pinjekerner, rosiner og persille.  Dryp lidt olivenolie på brødets overdel, og læg brødet sammen.
  5. 5
    Del det i 4 og server.