Salat med sojamandler og kylling
HOVEDRET

Salat med sojamandler og kylling

Frokost eller let hovedret til 4  
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. kyllingebryster
- olivenolie
- salt

Mandler

100 g mandler
0.25 dl. soja
2 spsk. flydende honning

Salat

0.25 rødkål helt rødkålshoved
0.5 spidskål helt spidskål
3 spsk. lime, saft
1 spsk. sukker
3 spsk. fiskesauce- evt. 4
1 tsk. frisk rød chili tilføj efter behov
1 håndfuld koriander

Sådan gør du

  1. 1
    Steg kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en stor, varm pande. Krydr dem med salt.  
  2. 2
    Rist mandlerne på en tør, varm pande. Lad dem riste i 3-5 minutter, til de er (endnu mere) sprøde). Kom soja og honning på, og lad det koge ind. Hold øje med, at det ikke brænder. Tag dem af, og lad dem køle af på bagepapir.
  3. 3
    Snit begge slags kål.  
  4. 4
    Rør limesaft med sukker, fiskesauce og smag til med chili.
  5. 5
    Vend kål med dressing og smag til.  
  6. 6
    Anret kålsalaten i dybe tallerkner. Top med skiver af kylling og sojaristede mandler.Servér lun eller kold