Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Salat med pulled chicken

Lav en lækker, sund salat af pulled chicken, grønkål, radiser og æg med et flot farvespil. Toppes med valnødder og en frisk olie/eddikke-dressing.
Salat med pulled chicken
  • 6 Personer

Ingredienser

2 stk kyllingebrystfilet
2 spsk. tomatpuré
2 tsk. honning
2 tsk. soya
2 stk fed hvidløg

Salat

150 g grønkål
0.5 stk. rødløg.
5 stk grønne asparges
2 stk avocadoer
1 håndfuld radiser
2 stk æg

Dressing

0.5 dl. rapsolie
0.5 tsk. honning
lidt Lidt salt og peber
1 spsk. balsamico

Sådan gør du

  1. 1.Kom Frijsenborg kyllingebrystfileterne i et lille ovnfast fad
  2. 2.Smør kødet med tomatpure og kom lidt honning, soya og presset hvidløg henover
  3. 3.Kom et stykke sølvpapir henover det ovnfaste fad
  4. 4.Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter
  5. 5.Rengør imens grønkål og hak det fint, kom det i en skål, sammen med hakket rødløg, finsnittet asparges, avocado, og de fintsnittede radisser
  6. 6.Sæt æggene over i en gryde med vand, og kog dem i 7-8 minutter
  7. 7.Rør dressingen sammen og vend grønkålssalaten rundt heri
  8. 8.De færdig stegte kyllingefileter rives fra hinanden med to gafler i mundrette stykker
  9. 9.Top salaten med de kogte æg og pulled kylling, evt. hakkede valnødder
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen og #salater