Annoncørbetalt indhold fra De 5 Gaarde
Salat med pulled chicken
AFTENSMAD

Salat med pulled chicken

Lav en lækker, sund salat af pulled chicken, grønkål, radiser og æg med et flot farvespil. Toppes med valnødder og en frisk olie/eddikke-dressing. Til 2-4 personer.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk kyllingebrystfilet
2 spsk. tomatpuré
2 tsk. honning
2 tsk. soya
2 stk fed hvidløg

Salat

150 g grønkål
0.5 stk. rødløg.
5 stk grønne asparges
2 stk avocadoer
1 håndfuld radiser
2 stk æg

Dressing

0.5 dl. rapsolie
0.5 tsk. honning
lidt Lidt salt og peber
1 spsk. balsamico

Sådan gør du

  1. 1
    Kom Frijsenborg kyllingebrystfileterne i et lille ovnfast fad
  2. 2
    Smør kødet med tomatpure og kom lidt honning, soya og presset hvidløg henover
  3. 3
    Kom et stykke sølvpapir henover det ovnfaste fad
  4. 4
    Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter
  5. 5
    Rengør imens grønkål og hak det fint, kom det i en skål, sammen med hakket rødløg, finsnittet asparges, avocado, og de fintsnittede radisser
  6. 6
    Sæt æggene over i en gryde med vand, og kog dem i 7-8 minutter
  7. 7
    Rør dressingen sammen og vend grønkålssalaten rundt heri
  8. 8
    De færdig stegte kyllingefileter rives fra hinanden med to gafler i mundrette stykker
  9. 9
    Top salaten med de kogte æg og pulled kylling, evt. hakkede valnødder