Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde
Salat med pulled chicken
Lav en lækker, sund salat af pulled chicken, grønkål, radiser og æg med et flot farvespil. Toppes med valnødder og en frisk olie/eddikke-dressing. Til 2-4 personer.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | kyllingebrystfilet |
2 spsk. | tomatpuré |
2 tsk. | honning |
2 tsk. | soya |
2 stk | fed hvidløg |
Salat
150 g | grønkål |
0.5 stk. | rødløg. |
5 stk | grønne asparges |
2 stk | avocadoer |
1 håndfuld | radiser |
2 stk | æg |
Dressing
0.5 dl. | rapsolie |
0.5 tsk. | honning |
lidt | Lidt salt og peber |
1 spsk. | balsamico |
Sådan gør du
- 1.Kom Frijsenborg kyllingebrystfileterne i et lille ovnfast fad
- 2.Smør kødet med tomatpure og kom lidt honning, soya og presset hvidløg henover
- 3.Kom et stykke sølvpapir henover det ovnfaste fad
- 4.Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter
- 5.Rengør imens grønkål og hak det fint, kom det i en skål, sammen med hakket rødløg, finsnittet asparges, avocado, og de fintsnittede radisser
- 6.Sæt æggene over i en gryde med vand, og kog dem i 7-8 minutter
- 7.Rør dressingen sammen og vend grønkålssalaten rundt heri
- 8.De færdig stegte kyllingefileter rives fra hinanden med to gafler i mundrette stykker
- 9.Top salaten med de kogte æg og pulled kylling, evt. hakkede valnødder
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med De 5 Gaarde.