Annoncørbetalt indhold fra Schulstad
Rugpaneret rødspættefilet med dild kartoffelsalat
AFTENSMAD

Rugpaneret rødspættefilet med dild kartoffelsalat

Tørt, revet rugbrød fungerer super godt som panering på f.eks. fiskefileter, karbonader eller schnitzler.
  • 0 Personer

Rødspættefileter

8 stk rødspættefileter
2 stk æg
1 dl. mælk
200 g rugbrød fint revet og tørt

Dild kartoffelsalat

1 kg kartofler
2.5 dl. creme fraiche
150 g mayonaise
50 g hakket dild
1 spsk. salt til kogning
2 spsk. eddike
lidt salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg og mælk sammen, vend først fileterne i mælken derefter i rugbrødsraspen. Man kan evt. dobbelt panere, hvis man er til en mere krisp fisk.
  2. 2
    Varm en pande op med lidt olie og steg fileterne i 1 min på hver side ved høj varme. Spises med det samme eller lunes op på 200 grader inden servering. Drys med lidt salt inden servering.
  3. 3
    Skyl og halver kartoflerne, Kog dem til de møre, si vandet fra og sæt dem på køl.
  4. 4
    Rør mayonnaise, creme fraiche og evt. vandet fra asierne sammen, hak dilden fint og tilsæt i blandingen. Efter 10 minutters afkøling kan kartoflerne iblandes. Smag til med salt.