Sponsoreret indhold fra Schulstad

Rugpaneret rødspættefilet med dild kartoffelsalat

Tørt, revet rugbrød fungerer super godt som panering på f.eks. fiskefileter, karbonader eller schnitzler.
Rugpaneret rødspættefilet med dild kartoffelsalat
  • 0 Personer

Rødspættefileter

8 stk rødspættefileter
2 stk æg
1 dl. mælk
200 g rugbrød fint revet og tørt

Dild kartoffelsalat

1 kg kartofler
2.5 dl. creme fraiche
150 g mayonaise
50 g hakket dild
1 spsk. salt til kogning
2 spsk. eddike
lidt salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1.Pisk æg og mælk sammen, vend først fileterne i mælken derefter i rugbrødsraspen. Man kan evt. dobbelt panere, hvis man er til en mere krisp fisk.
  2. 2.Varm en pande op med lidt olie og steg fileterne i 1 min på hver side ved høj varme. Spises med det samme eller lunes op på 200 grader inden servering. Drys med lidt salt inden servering.
  3. 3.Skyl og halver kartoflerne, Kog dem til de møre, si vandet fra og sæt dem på køl.
  4. 4.Rør mayonnaise, creme fraiche og evt. vandet fra asierne sammen, hak dilden fint og tilsæt i blandingen. Efter 10 minutters afkøling kan kartoflerne iblandes. Smag til med salt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #passer til sæsonen, #hverdag, #hurtig aftensmad og #restemad