Sponsoreret indhold fra Schulstad

Rugbrødsknækbrød

Har du brug for inspiration til madpakken? Hvis du ligger inde med rugbrødsrester, kan du bruge dem til rugbrødsknækbrød.​
Rugbrødsknækbrød
  • 0 Personer

Ingredienser

500 g rugbrød
4 dl. vand
2 spsk. rapsolie
1 tsk. havsalt
- kerner urter eller frø efter smag

Sådan gør du

  1. 1.Skær rugbrødet i mindre stykker, og put det i en gryde med vand, salt og olie. Kog det op.
  2. 2.Når grøden ikke har flere klumper, tager du den af komfuret og fordeler derefter grøden ud på 2 bageplader belagt med bagepapir. Sørg for at fordele knækbrødet jævnt.
  3. 3.Drys til sidst med kerner, frø, havsalt og urter - eller hvad du ellers har lyst til.
  4. 4.Bag rugbrødsknækbrødene i ovnen i ca. 1 time ved 160 grader.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #bagværk, #snacks og tilbehør, #få ingredienser, #hverdagens små mirakler, #hverdag, #snack ordentligt og #restemad