Rugbrødstoast med brie og blåbær
BRUNCH

Rugbrødstoast med brie og blåbær

Groft rugbrød smager fantastisk i en toast med lun, blød brie og søde blåbær. Lav den på grillpande eller i ovnen.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 skiver rugbrød eller pumpernickel (små skiver)
4 spsk. blåbærsyltetøj
175 g brie
- Friske blåbær, til servering

Sådan gør du

  1. 1
    Varm en grillpande eller toaster op.
  2. 2
    Halver skiverne af rugbrødet, og kom lidt syltetøj på. Læg en skive brie på halvdelen, og brug den anden halvdel som top.
  3. 3
    Steg toastene i 5-6 min., til brødet er stegt og osten varm.
  4. 4
    Server toastene med ekstra syltetøj og friske blåbær til.

Tip!

Toastene kan også laves i ovnen, ved 225C eller grill. Brug solbærsyltetøj i stedet for blåbær.