Roastbeef med pasta og tomatsovs

Pasta og tomatsovs behøver ikke kun have følge af hakkekød! Prøv denne ret, hvor roastbeef er hovedingrediens. 
Roastbeef med pasta og tomatsovs
  • 4 Personer

Ingredienser

1200 g roastbeef
- salt og peber
15 g smør
1 spsk. olie
2 dåser cherrytomat
1 spsk. sukker
10 blade basilikum
300 g pasta

Drys

- purløg

Tilbehør

1 stk. avocado
- citronsaft
- salt
- flute

Sådan gør du

  1. 1.Drys roastbeefen med salt og peber og brun den på en pande på alle sider i smør og olie.
  2. 2.Tag den op, og læg den i en lille bradepande.
  3. 3.Stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
  4. 4.Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter, indtil temperaturen viser det, du ønsker.
  5. 5.Tag roastbeefen ud og lad den stå 15 minutter, før du skærer den to dele.
  6. 6.Den ene halvdel gemmer du i køleskabet til i morgen.
  7. 7.Hæld tomaterne på panden, hvor kødet blev stegt.
  8. 8.Drys salt, peber og sukker på, lad simre 10 minutter og tag fra varmen.
  9. 9.Riv hvidløg ned i tomatsaucen og smag til med frisksnittet basilikum, salt, peber og sukker.
  10. 10.Hæld evt. skyen fra den stegte roastbeef i tomatsaucen.
  11. 11.Server nykogt pasta med tynde skiver roastbeef og tomatsauce.
  12. 12.Drys gerne lidt purløg over retten. Server med en stor avocado skåret i tern, vendt med citronsaft og salt og et flute.

Tip!

Vend den nykogte pasta med lidt trøffelolie, før den serveres. Især godt til oksekød.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad