Roastbeef med blomkålssalat
FROKOST

Roastbeef med blomkålssalat

Det er eksklusivt at kunne røre sin egen mayonnaise og endnu sejere at kunne lave sit eget højbelagte smørrebrød. Vi har brugt roastbeef og fintsnittet blomkål i denne udgave. 
  • 8 Personer

ingredienser

- 8 halve skiver rugbrød smurt med smør
1 stk. blomkål
1 dl. mayonnaise
1 dl. græsk yoghurt
- salt og peber
1 stk. rødløg
1 stk. hovedsalat
16 skiver roastbeef

Sådan gør du

  1. 1
    Snit blomkål så tyndt du kan.
  2. 2
    Rør mayonnaise og yoghurt sammen i en skål og vend med blomkål.
  3. 3
    Smag til med salt og peber.
  4. 4
    Snit løget fint.
  5. 5
    Kom salatblade og roastbeef på brødet og top med blomkålssalat og rødløg.