Risotto med lynstegt kål og citron
AFTENSMAD

Risotto med lynstegt kål og citron

Den italienske favoritspise risotto findes i et hav af udgaver. Vi laver den traditionelle neutrale risotto og serverer med lynstegt hvidkål og citronskal. 
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
25 g smør
4 dl. risottoris
1 dl. hvidvin
1 l. hønsebouillon
100 g parmesanost
2 stk. både hvidkål
- olie
1 stk. økologisk citron

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løget fint, og smelt en god klat smør i gryden.
  2. 2
    Svits løg og ris i en gryde.
  3. 3
    Hæld vin og et par dl kogende bouillon i gryden, og rør rundt.
  4. 4
    Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du resten af bouillonen i gryden og rører rundt.
  5. 5
    Lad risen simre blød i alt ca. 15 minutter.
  6. 6
    Vend revet ost i lige før I skal spise.
  7. 7
    Snit kålen fint og lynsteg den i olie på en pande.
  8. 8
    Server til risottoen sammen med revet citronskal.