Risalamande

Her får du vores bud på den lækreste fløjlsbløde risalamande med skøn vaniljesmag og masser af mandler. Perfekt til juleaften  - eller bare en hvilken som helst aften. Velbekomme!
Risalamande
  • 4 Personer

Ingredienser

450 g kold risengrød
0.5 stang korn fra vaniljestang
3 spsk. sukker
50 g mandler
2 dl. piskefløde

Tilbehør

lidt kirsebærsauce
lidt hakket chokolade

Sådan gør du

  1. 1.Rør risengrøden blød med vaniljekorn og sukker. Juster evt. konsistensen med lidt mælk, hvis blandingen er svær at røre i.
  2. 2.Tilsæt mandler.
  3. 3.Pisk fløden til let skum.
  4. 4.Tilsæt et par skefulde til grøden og rør godt. Vend resten af flødeskummet i ad to omgange.
  5. 5.Kom risalamanden i en serveringsskål og sæt den på køl 3-4 timer inden servering.
Se, hvad vi ellers skriver om: #lette retter, #dessert, #få ingredienser, #jul, #hverdagens små mirakler, #gæstemad og fest, #børnevenligt og #restemad