Risalamande
DESSERT

Risalamande

Her får du vores bud på den lækreste fløjlsbløde risalamande med skøn vaniljesmag og masser af mandler. Perfekt til juleaften  - eller bare en hvilken som helst aften. Velbekomme!
  • 4 Personer

Ingredienser

450 g kold risengrød
0.5 stang korn fra vaniljestang
3 spsk. sukker
50 g mandler Smuttede og hakkede
2 dl. piskefløde

Tilbehør

lidt kirsebærsauce
lidt hakket chokolade

Sådan gør du

  1. 1
    Rør risengrøden blød med vaniljekorn og sukker. Juster evt. konsistensen med lidt mælk, hvis blandingen er svær at røre i.
  2. 2
    Tilsæt mandler.
  3. 3
    Pisk fløden til let skum.
  4. 4
    Tilsæt et par skefulde til grøden og rør godt. Vend resten af flødeskummet i ad to omgange.
  5. 5
    Kom risalamanden i en serveringsskål og sæt den på køl 3-4 timer inden servering.