Rejecocktail med ananas og koriander
Rejecocktailen har gjort comeback. Vi har givet den oprindelige opskrift på rejecocktail et friskt pust med ananas og koriander.

- 4 Personer
Ingredienser
400 g | reje |
1 dåse | ananasringe i egen juice |
3 spsk. | olie |
- | salt og peber |
3 spsk. | friskhakket koriander |
1 stk. | krølsalat |
- | Masser af godt brød |
- | Pil selv rejer |
Sådan gør du
- 1.Afdryp rejerne og kom dem i en skål.
- 2.Fisk 4 ananasskiver op af dåsen, og skær dem i mindre stykker.
- 3.Vend rejerne med ananas, 1 dl ananasjuice og olie.
- 4.Vend koriander i, og smag til med salt og peber.
- 5.Anret krølsalat i fire skåle eller glas.
- 6.Kom rejesalaten på toppen, pynt og server.
- 7.Lune italienske boller med smør smager herligt til.