Rabarberlikør

Rabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand.
Rabarberlikør
  • 0 Personer

Ingredienser

400 g rabarber
400 g sukker
1 stk. vaniljestang
0.5 l. vodka

Sådan gør du

  1. 1.Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i et patentglas sammen med sukker og en flækket vaniljestang. Hæld vodka på, og luk tæt.  
  2. 2.I de første par dage er det en god idé at vende glasset en gang om dagen, så sukkeret opløses. Lad derefter likøren stå og trække i mindst 3 uger og gerne et par måneder.  
  3. 3.Sigt rabarber og vaniljestang fra, og opbevar likøren i en fin flaske. Server den som læskende drink ved at komme isterninger i glasset og tilføje saft fra ½ lime. Hæld 6-8 centiliter likør heri, og fyld op med danskvand.  
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #få ingredienser og #drikke