Pølse i tomatsovs med hvidløgsost
- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
300 g | pasta |
4 stk. | løg |
- | olie |
250 g | Hanegal wienerpølser |
700 ml. | purerede tomater |
- | salt og peber |
4 spsk. | hvidløgsost |
- | Frisk timian eller anden krydderurt |
Sådan gør du
-
1Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
-
2Skær løg i både og svits i en god olie i en gryde.
-
3Skær pølser i mindre stykker og svits med.
-
4Kom de purerede tomater heri og skyl glasset rent med 1-2 dl vand.
-
5Kom i gryden og krydr med salt og peber.
-
6Lad simre i 6-7 minutter. Spæd evt. med lidt vand.
-
7Rør hvidløgsosten ud i saucen eller server som topping på din anretning.
-
8Server retten med pasta og frisk timian.