Pavlova med flødeskum og bær

Pavlova er en sommerklassiker, som kan kreeres med alskens frugt. Kun fantasien sætter grænser for denne marengsherlighed. 
Pavlova med flødeskum og bær
  • 10 Personer

Ingredienser

6 stk æggehvider
300 g flormelis
0.5 stk. vaniljestang
4 dl. piskefløde
500 g friske bær

Sådan gør du

  1. 1.Varm ovnen op til 150 grader.
  2. 2.Pisk æggehviderne stive. Drys flormelissen og vaniljekornene i, og pisk til æggehvideskummet er en tyk og sej marengsmasse. Læg bagepapir på en bageplade. Bred marengsmassen ud på bagepapiret og bag det i ovnen i cirka 40-45 minutter. Marengs skal tørre og må ikke blive brun. Hellere længere tid ved lavere grader.
  3. 3.Tag den færdigbagte marengs ud og lad den køle helt af. Imens piskes fløden til en let flødeskum, der kan smages til med lidt flormelis. Læg de mange bær på til sidst, og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert, #få ingredienser og #kage med flødeskum