Pappardelle med svinekødsragu

Til ragu/kødsauce er spaghetti faktisk ikke en god ide. En bredere pasta, for eksempel pappardelle, er meget bedre til at fange saucen op.   
Pappardelle med svinekødsragu
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g pasta pappardelle
100 g røget bacon
- olivenolie
500 g hakket svinekød
1 dl. hvidvin
400 g flåede tomater
140 g koncentreret tomatpuré
4 dl. vand
1 stk. bouillonterning
lidt Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Kog pastaen efter anvisning.  
  2. 2.Skær bacon i tern, og svits i olie.  
  3. 3.Svits også kødet heri.  
  4. 4.Kom vinen på, når kødet er stegt, og lad simre et par minutter.  
  5. 5.Tilføj flåede tomater, tomatpuré, vand og bouillon, og lad det simre i 15 minutter.  
  6. 6.Smag til med salt og peber, og server med pasta.  

Tip!

En bredere pasta, for eksempel pappardelle, er meget bedre til at fange saucen op.   

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen og #forret