Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Panerede kyllingelår med coleslaw

Cornflakes er ikke kun morgenmad, men fungerer også godt som panering til din kylling. Server den panerede kylling med en frisk coleslaw af hvidkål, gulerødder og æble og bagekartofler.
Panerede kyllingelår med coleslaw
  • 4 Personer

Ingredienser

10 stk kyllingelår
50 g cornflake
lidt Lidt salt og peber
2 håndfulde hvidkål
3 stk gulerødder
1 stk. 
æble
1 stk. rosa grapefrugter
2 spsk. ristede saltede græskarkerner
3 spsk. græsk yoghurt 0,1%
1 spsk. let mayonnaise
2 tsk. sennep
1 tsk. honning
4 stk bage kartofler
lidt paprika

Sådan gør du

  1. 1.Skrub bagekartoflerne, skær dem igennem på langs. Rids snitfladen i tern. Drys kartoflerne med salt og paprika, og stil dem i ovnen. Tænd på 225 grader.
  2. 2.Vend kyllingelårene i knust cornflakes krydret med salt og peber.
  3. 3.Læg dem på bagepapir på en bageplade, og stil dem i ovnen ved siden af kartoflerne. Steg lårene ca. 30 minutter, til de er gennemstegte og møre.
  4. 4.Kartoflerne og kyllingelårene skulle gerne være møre nogenlunde samtidig. Mærk efter i kartofler og kød med en urtekniv. Kødsaften skal være klar ved benene og kartoflen blød.
  5. 5.Snit kålen fint, og riv gulerødderne og æblet på det grove rivejern.
  6. 6.Skær enderne af grapefrugten. Skær skallen og den hvide hinde af med en skarp kniv. Skær grapefileterne ud med en skarp kniv. Gør det over skålen med kål, gulerødder og æble, så saften ikke går til spilde. Lad fileterne falde ned i skålen, efterhånden som de bliver skåret af. Vrid den tomme grapefrugthinde for saft.
  7. 7.Rør dressingen sammen, og smag den til med salt og peber. Vend den i salaten, og pynt med græskarkerner ved servering.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret og #passer til sæsonen