Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde
Panerede kyllingelår med coleslaw
Cornflakes er ikke kun morgenmad, men fungerer også godt som panering til din kylling. Server den panerede kylling med en frisk coleslaw af hvidkål, gulerødder og æble og bagekartofler.

- 4 Personer
Ingredienser
10 stk | kyllingelår |
50 g | cornflake |
lidt | Lidt salt og peber |
Coleslaw
2 håndfulde | hvidkål |
3 stk | gulerødder |
1 stk. | æble |
1 stk. | rosa grapefrugter |
2 spsk. | ristede saltede græskarkerner |
Dressing
3 spsk. | græsk yoghurt 0,1% En anden fast mager yoghurt kan også bruges |
1 spsk. | let mayonnaise |
2 tsk. | sennep |
1 tsk. | honning |
Tilbehør
4 stk | bage kartofler |
lidt | paprika |
Sådan gør du
- 1.Skrub bagekartoflerne, skær dem igennem på langs. Rids snitfladen i tern. Drys kartoflerne med salt og paprika, og stil dem i ovnen. Tænd på 225 grader.
- 2.Vend kyllingelårene i knust cornflakes krydret med salt og peber.
- 3.Læg dem på bagepapir på en bageplade, og stil dem i ovnen ved siden af kartoflerne. Steg lårene ca. 30 minutter, til de er gennemstegte og møre.
- 4.Kartoflerne og kyllingelårene skulle gerne være møre nogenlunde samtidig. Mærk efter i kartofler og kød med en urtekniv. Kødsaften skal være klar ved benene og kartoflen blød.
- 5.Snit kålen fint, og riv gulerødderne og æblet på det grove rivejern.
- 6.Skær enderne af grapefrugten. Skær skallen og den hvide hinde af med en skarp kniv. Skær grapefileterne ud med en skarp kniv. Gør det over skålen med kål, gulerødder og æble, så saften ikke går til spilde. Lad fileterne falde ned i skålen, efterhånden som de bliver skåret af. Vrid den tomme grapefrugthinde for saft.
- 7.Rør dressingen sammen, og smag den til med salt og peber. Vend den i salaten, og pynt med græskarkerner ved servering.
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med De 5 Gaarde.