Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Ovnbagte hele kyllingelår med honning

Sprøde kyllingelår med en lækker smag af honning og timian. Kyllingelårene er bagt ovenpå en bund af løg med brune ris, broccoli og gulerødder som sund tilbehør.
Ovnbagte hele kyllingelår med honning
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kyllingeoverlår
lidt Lidt salt og peber
6 stk løg
2 spsk. Flydende honning
6 kviste kviste timian
1 dl. bouillon
3 dl. ris
3 stk gulerødder
1 bundt broccoli

Sådan gør du

  1. 1.Skær løgene i skiver og læg dem i en bradepande. Krydr med salt og peber.
  2. 2.Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Læg kødet oven på løgene.
  3. 3.Dryp honning over, og drys timiankviste over.
  4. 4.Stil bradepanden i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader, og steg til kyllingen er gennemstegt - ca. 45 minutter.
  5. 5.Tilsæt bouillon, hvis der mangler væde i bradepanden.
  6. 6.Kog risen.
  7. 7.Damp gulerødder skåret i stave eller skiver alt efter smag og behag. Damp broccolibuketter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret og #passer til sæsonen