Oksehaler med svesker
Kald dem bare tyrehaler, det lyder godt og smager med garanti fantastisk.

- 4 Personer
Ingredienser
2 kg | oksehale |
- | olivenolie |
- | salt og peber |
7 dl. | vand |
3 stk | løg |
2 dl. | tør sherry |
4 stk | kartofler |
2 dl. | sveske |
3 dl. | ris |
Sådan gør du
- 1.Brun oksehalerne i mindre portioner. Olie på en pande
- 2.Kom dem i en stor gryde
- 3.Krydr med salt og peber
- 4.Hæld vandet på og lad kødet simre
- 5.Hak løg og svits, og kom det i gryden
- 6.Kom sherry i gryden og læg låg på
- 7.Lad retten simre i 2 timer
- 8.Skræl og skær kartofler i mindre stykker
- 9.Kom kartofler og svesker i og lad retten i ca. 1 time mere
- 10.Kødet skal nærmest falde af benet af sig selv
- 11.Kog risen og server til kød og sauce
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #simremad