Oksehaler med svesker

Kald dem bare tyrehaler, det lyder godt og smager med garanti fantastisk.
Oksehaler med svesker
  • 4 Personer

Ingredienser

2 kg oksehale
- olivenolie
- salt og peber
7 dl. vand
3 stk løg
2 dl. tør sherry
4 stk kartofler
2 dl. sveske
3 dl. ris

Sådan gør du

  1. 1.Brun oksehalerne i mindre portioner. Olie på en pande
  2. 2.Kom dem i en stor gryde
  3. 3.Krydr med salt og peber
  4. 4.Hæld vandet på og lad kødet simre
  5. 5.Hak løg og svits, og kom det i gryden
  6. 6.Kom sherry i gryden og læg låg på
  7. 7.Lad retten simre i 2 timer
  8. 8.Skræl og skær kartofler i mindre stykker
  9. 9.Kom kartofler og svesker i og lad retten i ca. 1 time mere
  10. 10.Kødet skal nærmest falde af benet af sig selv
  11. 11.Kog risen og server til kød og sauce
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #simremad