Nemme nudler

Nudler med oksekød i klar boullion, som ikke kræver den store tilberedning. Vi laver nudlerne med gulerod, blomkål og forårsløg, men du kan frit vælge grønt efter din egen smag.  
Nemme nudler
  • 4 Personer

ingredienser

3 g mørt skinkekød, gerne marineret, fx skinkeschnitzel eller mørbradbøffer
- olie
2 spsk. hønsefond
4 stk gulerødder
1 stk. blomkål
1 bundt forårsløg
300 g nudler
1 håndfuld nød

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
  2. 2.Skær grøntsagerne i mindre stykker.
  3. 3.Steg kødet i olie på en pande.
  4. 4.Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
  5. 5.Tag op med hulske.
  6. 6.Kog blomkålen mør. Tag op.
  7. 7.Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
  8. 8.Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
  9. 9.Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
  10. 10.Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser