Minipizza med spinat & pølse
FROKOST

Minipizza med spinat & pølse

Små, skønne pizzaer med masser af smag. Prøv dem med forskellige toppinger. Pizzaerne kan sagtens fryses, så er der altid lidt nemt til madpakken på lager.
  • 4 Personer

Ingredienser

- 1/2 portion køleskabsdej (se opskrift her på siden) eller et par færdigkøbte pizzadeje
1 dl. durummel
4 spsk. tomatpure
4 spsk. rød pesto
200 g revet ost, fx. mozarella eller emmentaler
100 g frisk spinat
2 tsk. olivenolie
1 fed hvidløg i tynd skive
75 g fennikelsalami i tynde skiver

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  2. 2
    Drys bordet med durummel og vend dejen ud her på. Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til de har en tykkelse på cirka ½-1 cm.
  3. 3
    Rør tomatpure og rød pesto sammen i en skål, og fordel herefter på alle pizzaerne. Drys så med revet ost.
  4. 4
    Varm olien på en pande, og steg spinat og hvidløg i 2 minutter, til blandingen falder sammen. Smag til med salt og fordel salami samt spinat og hvidløgsblandingen på pizzaerne.
  5. 5
    Bag pizzaerne i ca.10min. til de er gyldne og sprøde.

Tip!

Brug chorizo, bacon eller god skinke i stedet for fennikelpølse.