Minimajs og pangasius på spyd
FROKOST

Minimajs og pangasius på spyd

En god appetitvækker i sommervarmen. Marinaden med jordnødder, chili og mynte giver smag til den milde pangasiusfilet. 
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. træspyd
300 g pangasiusfileter
12 stk. minimajs
- olie
- salt
4 spsk. usaltede jordnødder
2 spsk. citronsaft
1 spsk. lys sirup
1 spsk. friskhakket mynte
- lidt tørret chili

Sådan gør du

  1. 1
    Læg spyddene i vand i 20 minutter, så de ikke bliver helt sorte i ovnen.
  2. 2
    Sæt ovnen på 225 grader.
  3. 3
    Skær fisk og majs i mindre stykker og sæt på spyd.
  4. 4
    Kom godt med olie og salt på spyddene og læg dem på en rist eller en bradepande.
  5. 5
    Steg dem gyldne i ovnen i ca. 8 minutter.
  6. 6
    Kom nødder, citronsaft, sirup, mynte og chili i en skål og bland sammen.
  7. 7
    Fordel over spyddene og server.