Mini tortillias med kartofler
I stedet for at stege en stor tortillia i stegepanden bager vi vores i muffinforme i ovnen

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | kartofler |
- | olivenolie |
1 stk. | løg |
- | salt og peber |
8 stk | store æg |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader
- 2.Smør en muffinform af metal med plads til 12
- 3.Smør den med smør eller olie
- 4.Skræl karforlerne og skær dem i små tern
- 5.Steg dem møre og sprøde i olie på en pande
- 6.Tag dem op og placer dem i de 12 små forme
- 7.Hak løget fint og svits det gyldent på panden
- 8.Kom løget på kartoflerne
- 9.Drys lidt salt og peber over
- 10.Rør æggene sammen, og hæld dem over kartofler og løg
- 11.Bag tortillias midt i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne
- 12.Tag dem ud og server dem lune eller kolde
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#lette retter,
#snacks og tilbehør,
#forret,
#få ingredienser,
#rødder og knolde og #vegetar