Mascarpone med blåbær og ahornsirup
DESSERT

Mascarpone med blåbær og ahornsirup

Mascarponen rører vi blød med flødeskum og krydrer med hasselnødder, kaffe og lime. Den gode sødme kommer ene og alene fra ahornsirup, som vi hælder over det hele lige til sidst.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dl. haselnød
1 tsk. Frisk knust kaffe
- Revet skal fra 1/2-1 økologisk lime
200 g mascarponeost
1 dl. piske-fløde
2 dl. blåbær
- ahornsirup

Sådan gør du

  1. 1
    Kom hasselnødder på en pande og rist dem gyldne.
  2. 2
    Hæld nødderne op på et viskestykke, og gnid hinderne fra.
  3. 3
    Hak nødderne fint.
  4. 4
    Kom nødderne i en skål, og vend dem med kaffe og limeskal.
  5. 5
    Rør mascarponen heri.
  6. 6
    Pisk fløden til let skum, og vend med mascarponen.
  7. 7
    Server mascarponen med blåbær og hæld en tynd stråle ahornsirup henover.