Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps
AFTENSMAD

Marinerede kyllingelår med majspure og sugarsnaps

Kyllingelårene skal marinere i køleskab i 2-8 timer. Helst 8, hvis kyllingen skal smage af mere.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 spsk. honning
2 tsk. revet limeskal
- saft af 1 lime
1.5 tsk. fint salt
stk. Chili, finthakket
4 stk. kyllingelår med både over-  og underlår
300 g majskerner fra frost
2 spsk. fløde
- salt og peber
400 g sugarsnaps
1 dl. oliven
- merian
- Milde syltede chili

Sådan gør du

  1. 1
    Bland marinaden i en ildfast form og vend kyllingen heri.
  2. 2
    Sæt kyllingen i køleskab og mariner 2-8 timer.
  3. 3
    Sæt fadet i en kold ovn og skru op på 225 grader.
  4. 4
    Steg kyllingen i ca. 45 minutter, indtil den er gennemstegt.
  5. 5
    Kom majskerner og fløde i en gryde og kog op, indtil majsen er optøet.
  6. 6
    Kom majs- og flødeblandingen i en blender og blend den til puré.
  7. 7
    Smag til med salt og peber.
  8. 8
    Kog sugarsnaps i 1-2 minutter i letsaltet vand.
  9. 9
    Server kyllingen med oliven og merian. Hertil puré og sugarsnaps og de lækre syltede chili.