Mælkepocheret rødspættefilet med blomkål og sauce nage
- 4 Personer
ingredienser
4 stk. | rødspættefileter a ca. 60 g |
2 dl. | sødmælk |
2 dl. | vand |
- | salt og peber |
1 stk. | krondild |
4 stk. | blomkålsbuketter |
4 stk. | cherrytomater |
4 stk. | syltede grønne tomater |
Sauce nage
l. | vand |
l. | hvidvin |
1 stk. | lille gulerod |
1 stk. | skive knoldselleri |
1 stk. | løg |
1 stk. | fed hvidløg |
tsk. | korianderfrø |
1 stk. | stjerneanis |
25 g | smør |
Sådan gør du
-
1Hæld mælk og vand i en gryde.
-
2Læg fisken i, og krydr med salt, peber og krondild.
-
3Damp under låg i 5 min.
-
4Kog blomkålen mør i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
-
5Kom alle ingredienser til sauce nage i en gryde og kog til grøntsagerne er bløde.
-
6Tag grøntsagerne op og lad saucen koge ind til det halve.
-
7Tag fra varmen, og pisk smørret i.
-
8Server med godt brød.