Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Kyllingespyd med spicy peanutbutter

Tag på en køkkenrejse til Asien og server satay-kyllingespyd med spicy peanutbuttersauce, ananas, rødløg og peberfrugt.
Kyllingespyd med spicy peanutbutter
  • 4 Personer

Ingredienser

260 g Kyllingebryst med brazilrup
0.5 stk. ananas
1 stk. grøn peberfrugt
2 stk rødløg
lidt rapsolie
2 spsk. peanutbutter
0.5 stk. lime
0.33 dl. vand
2 spsk. soya
2 cm frisk ingefær
2 cm frisk (rød) chili

Sådan gør du

  1. 1.Skær kyllingebryst i store tern og steg dem i olien på en grillpande
  2. 2.Skær også ananas, peberfrugt og rødløg ud i store tern/skiver og rist disse med på panden
  3. 3.Når det hele har taget farve og kyllingen er stegt , kommes det på pinde og serveres evt. med en salat og en peanutbutterdip. Du kan også spise det uden at komme det på spyd
  4. 4.Drys evt. lidt sesam ud over spydene
  5. 5.Kom peanutbutter, limesaft, vand og soya i en skål
  6. 6.Skræl ingefæren og riv den fint. Hak den røde chili fint, og kom begge ting ned i skålen
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #lette retter og #forret