Annoncørbetalt indhold fra De 5 Gaarde
Kyllingespyd med spicy peanutbutter
AFTENSMAD

Kyllingespyd med spicy peanutbutter

Tag på en køkkenrejse til Asien og server satay-kyllingespyd med spicy peanutbuttersauce, ananas, rødløg og peberfrugt.
  • 4 Personer

Ingredienser

260 g Kyllingebryst med brazilrup
0.5 stk. ananas
1 stk. grøn peberfrugt
2 stk rødløg.
lidt rapsolie

Peanutbutter dip

2 spsk. peanutbutter
0.5 stk. lime
0.33 dl. vand
2 spsk. soya
2 cm frisk ingefær
2 cm frisk (rød) chili

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kyllingebryst i store tern og steg dem i olien på en grillpande
  2. 2
    Skær også ananas, peberfrugt og rødløg ud i store tern/skiver og rist disse med på panden
  3. 3
    Når det hele har taget farve og kyllingen er stegt , kommes det på pinde og serveres evt. med en salat og en peanutbutterdip. Du kan også spise det uden at komme det på spyd
  4. 4
    Drys evt. lidt sesam ud over spydene
  5. 5
    Kom peanutbutter, limesaft, vand og soya i en skål
  6. 6
    Skræl ingefæren og riv den fint. Hak den røde chili fint, og kom begge ting ned i skålen