Kyllingesalat med honningvinaigrette

Perlespelt og kylling serveres her med friske salatblade og en let vinaigrette, der holder hele herligheden saftig nok til at spise næste dag, hvis du skulle være så heldig at have rester tilovers. 
Kyllingesalat med honningvinaigrette
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

2 dl. perlespelt
4 stk kyllingebryster
- salt og peber
- olie til stegning
1 stk. salatløg
4 stk håndfuld blandede spæde salatblade
1 dl. ristet solsikkekerne
2 spsk. honning
1 spsk. citron
1 spsk. dijonsennep
4 spsk. rapsolie
1 tsk. rosé peber

Sådan gør du

  1. 1.Kog perlespelt efter anvisning på emballagen og afkøl.
  2. 2.Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. 3.Drys med salt og peber og gennemsteg i olie på en pande.
  4. 4.Afkøl.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost og #salater