Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Kyllingebryst og stikkelsbærchutney og bacon

Prøv en god hjemmelavet burger med kyllingebryst og server den med en lækker stikkelsbærchutney og bacon, hvis du er i baconhumør.
Kyllingebryst og stikkelsbærchutney og bacon
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk Burgerboller
1.5 dl. hyldeblomsteddike
2 glas stikkelsbærmarmelade
1 tsk. citronskal, revet
2 stk æggeblommer, pasteuriserede
1.5 tsk. sennep
lidt friskkværnet peber
2 dl. rapsolie
4 stk kyllingebryster
lidt olie
1 stk. hjertesalat
0.5 hoved snittet spidskål
0.5 stk. agurk
8 skiver bacon
1 tsk. salt
60 g løg

Sådan gør du

  1. 1.2 spsk. olie varmes på panden og løg og chili steges af til løgene er blanke
  2. 2.1 dl hyldeblomsteddiken hældes på og bringes i kog
  3. 3.Tilsæt stikkelsbærmarmeladen og lad den småkoge til den tykner en smule
  4. 4.Sæt chutneyen til afkøling
  5. 5.Rør revet citronskal i chutneyen og den er klar til servering.
  6. 6.Æggeblomme, sennep, 1 tsk. hyldeblomsteddike, 1 tsk. salt og peber piskes godt sammen
  7. 7.Olien tilsættes lidt af gangen og piskes indtil olien er optaget
  8. 8.Vend kyllingebrysterne i olie og salt og peber og tilbered dem på grill eller i ovn til de er gennemstegte.
  9. 9.Når alting er lavet kan burgeren samles efter ønske.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost og #hovedret