Annoncørbetalt indhold fra De 5 Gaarde
Kyllingebryst og stikkelsbærchutney og bacon
AFTENSMAD

Kyllingebryst og stikkelsbærchutney og bacon

Prøv en god hjemmelavet burger med kyllingebryst og server den med en lækker stikkelsbærchutney og bacon, hvis du er i baconhumør.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk Burgerboller
1.5 dl. hyldeblomsteddike
2 glas stikkelsbærmarmelade
1 tsk. citronskal, revet
2 stk æggeblommer, pasteuriserede
1.5 tsk. sennep
lidt friskkværnet peber
2 dl. rapsolie
4 stk kyllingebryster
lidt olie
1 stk. hjertesalat
0.5 hoved snittet spidskål
0.5 stk. agurk
8 skiver bacon
1 tsk. salt
60 g løg

Sådan gør du

  1. 1
    2 spsk. olie varmes på panden og løg og chili steges af til løgene er blanke
  2. 2
    1 dl hyldeblomsteddiken hældes på og bringes i kog
  3. 3
    Tilsæt stikkelsbærmarmeladen og lad den småkoge til den tykner en smule
  4. 4
    Sæt chutneyen til afkøling
  5. 5
    Rør revet citronskal i chutneyen og den er klar til servering.
  6. 6
    Æggeblomme, sennep, 1 tsk. hyldeblomsteddike, 1 tsk. salt og peber piskes godt sammen
  7. 7
    Olien tilsættes lidt af gangen og piskes indtil olien er optaget
  8. 8
    Vend kyllingebrysterne i olie og salt og peber og tilbered dem på grill eller i ovn til de er gennemstegte.
  9. 9
    Når alting er lavet kan burgeren samles efter ønske.