Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde
Kyllingebryst og stikkelsbærchutney og bacon
Prøv en god hjemmelavet burger med kyllingebryst og server den med en lækker stikkelsbærchutney og bacon, hvis du er i baconhumør.

- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | Burgerboller |
1.5 dl. | hyldeblomsteddike |
2 glas | stikkelsbærmarmelade |
1 tsk. | citronskal, revet |
2 stk | æggeblommer, pasteuriserede |
1.5 tsk. | sennep |
lidt | friskkværnet peber |
2 dl. | rapsolie |
4 stk | kyllingebryster |
lidt | olie |
1 stk. | hjertesalat |
0.5 hoved | snittet spidskål |
0.5 stk. | agurk |
8 skiver | bacon |
1 tsk. | salt |
60 g | løg |
Sådan gør du
- 1.2 spsk. olie varmes på panden og løg og chili steges af til løgene er blanke
- 2.1 dl hyldeblomsteddiken hældes på og bringes i kog
- 3.Tilsæt stikkelsbærmarmeladen og lad den småkoge til den tykner en smule
- 4.Sæt chutneyen til afkøling
- 5.Rør revet citronskal i chutneyen og den er klar til servering.
- 6.Æggeblomme, sennep, 1 tsk. hyldeblomsteddike, 1 tsk. salt og peber piskes godt sammen
- 7.Olien tilsættes lidt af gangen og piskes indtil olien er optaget
- 8.Vend kyllingebrysterne i olie og salt og peber og tilbered dem på grill eller i ovn til de er gennemstegte.
- 9.Når alting er lavet kan burgeren samles efter ønske.
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med De 5 Gaarde.