Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges
AFTENSMAD

Kylling i rød karry med kokosgratinerede asparges

Giv karryretten et twist med kokosgratinerede asparges. Aspargesene er også gode at servere med en tomat- eller karrydip til. 
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Du skal bruge

3 dl. fuldkornsris
4 stk. kyllingebryster
1 stk. olie
1 spsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
100 g frisk spinat
12 stk. grønne asparges
1 stk. æg
1 dl. kokosmel
1 stk. lime
1 stk. salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader. Kog risen efter anvisning.
  2. 2
    Skær brysterne i store stykker. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande. Kom karrypasta heri, og vend rundt. Kom kokosmælk på panden. Vend rundt.
  3. 3
    Læg låg på panden, og lad kyllingen simre i ca. 15 minutter. Spæd eventuelt med lidt vand. Kyllingen skal være gennemstegt.
  4. 4
    Skyl spinaten, og vend den med kyllingen. Den skal kun lige falde sammen. Smag til med limesaft, salt og peber og server.
  5. 5
    Skær bunden af aspargesene. Pisk ægget let sammen, og vend asparges heri. Vend nu aspargesene i kokosmel, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
  6. 6
    Bag aspargesene gyldne. Kig efter 8 minutter. Server aspargesene on the side til retten.