Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Kylling i aspargessauce i tarteletter

Tarteletter med kylling i aspargessauce er superskøn vintermad.  Glæd din familie og server den vestjyske hofret toppet med brøndkarse.
Kylling i aspargessauce i tarteletter
  • 4 Personer

Ingredienser

175 g kyllingekød
1 dåse Asparges (dåse) i mindre stykker ca. 400g
1 dl. suppebouillon mælk kan også bruges
3 spsk. hvedemel
10 g smør
0.5 dl. fløde evt. 3/4 fløde
lidt Lidt salt og peber

Tilbehør

8 stk tarteletter
0.5 bakke brøndkarse

Sådan gør du

  1. 1.Skær kødet i tern. Hæld asparges i en si placeret over en skål. Hæld 1 dl væde fra aspargesene i en melryster sammen med melet, og ryst det til en jævning.
  2. 2.Varm suppen i en gryde. Pisk jævningen i suppen. Pisk smørret og fløden i. Smag saucen til med salt og peber.
  3. 3.Varm kødet og de afdryppede asparges i saucen.
  4. 4.Varm tarteletterne, før fyldet fyldes i lige før servering.
  5. 5.Pynt med brødkarse.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen og #forret