Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Kylling i aspargessauce i tarteletter

Tarteletter med kylling i aspargessauce er superskøn vintermad.  Glæd din familie og server den vestjyske hofret toppet med brøndkarse.
Kylling i aspargessauce i tarteletter
  • 4 Personer

Ingredienser

175 g kyllingekød
1 dåse Asparges (dåse) i mindre stykker
1 dl. suppebouillon
3 spsk. hvedemel
10 g smør

0.5 dl. fløde
lidt Lidt salt og peber
8 stk tarteletter
0.5 bakke brøndkarse

Sådan gør du

  1. 1.Skær kødet i tern. Hæld asparges i en si placeret over en skål. Hæld 1 dl væde fra aspargesene i en melryster sammen med melet, og ryst det til en jævning.
  2. 2.Varm suppen i en gryde. Pisk jævningen i suppen. Pisk smørret og fløden i. Smag saucen til med salt og peber.
  3. 3.Varm kødet og de afdryppede asparges i saucen.
  4. 4.Varm tarteletterne, før fyldet fyldes i lige før servering.
  5. 5.Pynt med brødkarse.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen og #forret